En fredag jeg holder meg inne og hjemme 😉

Skulle vært hos fysioterapeut ,men den ble utsatt til uken .

Så da var det bare å avbestille pasient taxi og sette i gang å bake brød som vi ikke fikk fatt i butikken i går 🤔 for folk hadde hamstret alt🤭

Forheving ferdig🍞🍞
En ferdig prikket og en igjen 🍞
Etterheving
Ferdig resultat 🍞🍞

Blir så forbannet når folk bare tenker på seg selv og ikke følger de tiltak mot spredning av Coronavirus som har kommet fram i media og fra div etater i Norge🇳🇴 .

Folke Dugnad gjelder Hele landet og alle som en🧼😷

Hold dere hjemme og følg Norske helsemyndigheters anbefalinger, jo flere som drar til utland, Feriested, Hytter osv jo flere steder samles barn og voksne i fellesskap. Og flere steder i landet får virset, for barn går ut å aker(akebakke og heis) ,samles i lavotelt, svømmebasseng, leker osv med hverandre. Eller dere som arrangerer leke grupper, hyggestunder med naboer og venner , treningsgrupper osv. Hva er da vitsen ? ?

For å ikke snakke om firmaer som skulle vært stengt og holder åpent fordet😡 hele poenget med stenging av div skoler, barnehager,Frisørsalonger, treningssentrer , spredningaktivitetsklubber er da borte😡😡 Meld fra til kommunen din hvis du ser åpne frisørsalonger, skjønnhet salonger osv. Det er faktisk straffbart å holde åpent nå i disse karantene dagene og selv om de ikke er syke kan de være smittebærere.

Når folk ikke hører på rådene. behøver de heller ikke forvente å få hjelp eller sympati hvis de blir smittet🦠. De kunne ha holdt seg inne med data undervisning, online spill og aktiviteter med foreldre.

Kommune har små sentre, butikker og andre samlingssteder. Når mange menneske er samlet på ett sted øker smittefaren. Skjerp dere folkens og ikke vær egoister😡

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s