Første dag ute fra hjemme mitt etter operasjon 🦿

Min mann Henning hadde fri i dag og kjørte meg til Klinikk Groruddalen. Det var glatt og utfordrende å ta seg ut og inn med prekestol/rullator. For jeg får ikke trå ned mer enn 20 kg på høyre ben🦵og ikke klarer jeg å holde krykke med høyre hånd. For den skal også opereres på nyåret igjen. For nerven ligger høyt oppi hånd overflaten og må isoleres bedre.

I dag har jeg vært hos Fysioterapeuten for første gang etter operasjon. Her kommer jeg til å være mye fremover fikk jeg beskjed om 🦵 Gikk over all forventning og skal tilbake en gang til denne uka 😉🦵

Jeg var helt utmattet da jeg kom hjem og sovnet i nesten 2 timer 😴(etterlengtet søvn). Sove har vært mangel vare i 3 uker her selv med sove medesin p.g.a : Gruet til operasjon og smerte helvete etter operasjon 🤯🦵

Nå blir det vel bare bedre og bedre kan jeg håpe 🦵😉 Fått en del nye øvelser jeg skal gjøre frem til neste time der🦵👍 Dette vil ta tid å rehabilitere fikk jeg beskjed om og ekstra uheldig med årstiden også 🦵❄️