Tirdag og får besøk av datteren i dag.

Sov lenge i dag, og det var deilig. For skjeldent jeg gjør det. Far i huset (Henning)  vekket sønnen i dag og det er skjelden kost. Merker jeg har ligget feil, så litt vondt i muskelen fra nakken og ned mot min høyre skulder, men det går snart over. Prisen jeg må betale for å sove litt lenge he he Ler.

Gleder med til overnattings besøk av datteren min i dag. Blir ikke så ofte vi ser hverandre nå, for hun er så opptatt for tiden. Noe som er bra for hennes del, men blir hyggelig å ha hun her igjen. Savner litt den mor og datter skravlingen.

img_1769

Våkner liksom ikke i dag, sitter å gjesper og bøtter på med Te og kaffe 🙂  uten at det hjelper.

Disse kosestundene med dyrene er så verdifulle og hellige for meg ❤ ❤ Det er barna mine og de er der uansett formen min og humør. Aldri dømmer de deg for hva du sier og gjør. De er bare ren kjærlighet ❤

Her er det kosestund for de på 4 og 2 ben ❤ ❤

Bedre venner enn disse 2 finner du ikke. Max passer på Lucky alltid og er det noe så beskytter han lillebroren sin (Katten).

Før morgenvasken er full i gang for oss begge to 😉 Katta på klorestativet og jeg med tøyvask osv.

Jeg kan aldri leve uten dyr i mitt liv ❤   Har du noen dyr?  og hva slags dyr ? 


Håper dere alle får en fin Tirsdag 

klem Linda ❤

En kommentar om “Tirdag og får besøk av datteren i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s