Støtter streiken til barna i går ❤️

Jeg støtter barna som streiket i går for Klima ‼️

Dere har all rett til å streike på samme måte som de voksne gjør.

Hvorfor skal det være forskjell❓

Dere står opp for deres fremtid, deres barns fremtid og deres barnebarns fremtid igjen. «Bruk hode, vi har bare en klode» er sanne ord fra barnemunn 🤔🌏 . Syntes det var veldig fint slagord ❤️.

Vi voksne burde være stolte av våre barn som står opp for det de tror på og gjør noe med det (F.eks: Miljøagentene osv.) De er vår fremtid !!!  og ja, fremtiden er viktigere en en dag fravær, som det sto på en annen plakat .

Ja, vi må kutte CO2- utslippene, ta vare på biene, rydde sjøen for plast osv. Det er vi som ødelegger naturen. Vi må alle bidra på hver vår måte for å få til endringer. Store som små.

Hva med fravær?  

Man må selv bestemme om man vil spørre om politisk fravær eller ikke. Fyll ut i såfall skjemaet på Politiskfravær.no og oppgi en lokallags-eller fylkesleder som referanse.

PS! : Studenter har brukt dette facebook arrangementet for streiking 😉

POLITISK FRAVÆR :

Her kan du enkelt lage en bekreftelse for politisk fravær. HUSK: å få bekreftelsen signert før den leveres skolen.

http://xn--politiskfravr-fgb.no/

Syntes det var veldig dårlig gjort av komikeren: Thomas Teige å utgi seg for å være Utviklingsminister Dag Inge Ulstein foran flere tusen elever. Og lovet de: Doble budsjettet til Klimabistand, Stoppe all oljeleting-og oljeproduksjon i Norge, Null fravær for denne dagen(Streikende) osv.  Det er barn vi prater til, selvfølgelig føler de seg skuffet og sviktet av dette stundtet. De alle har ikke forkunskaper om hvordan de forskjellige politikerene ser ut og tar dette til seg osv. Skam deg Thomas Teige 😦


Velkommen til #mittgrønneoslo! 🍓🍉🍏Oslo kommune inviterer barn og voksne til lek og læring om klima og miljø lørdag 1. juni. De kommer tilbake til hvilke artister som opptrer og hvilke utstillere som stiller med morsomme aktiviteter for barna.🐬💦 🌞Ta med deg barna, venner, naboer og bekjente til en dag fylt med lek, moro, kunnskap og ikke minst – god musikk!🌱 🌍 🌈En rekke organisasjoner, grønne entreprenører, bedrifter, partier og kommunale aktører vil ha spennende stands og aktiviteter på arrangementet. Det blir også masse musikk og underholding som en del av Musikkfest Oslo.

I går deltok flere tusen elever i klimastreik foran Stortinget, men veldig mange av dem glemte å kaste søppelet sitt.🤔 Etter streiken samlet flere frivillige søppelet til klima-skulkerne hadde lagt igjen og kastet det i søpla♻️ Vi skal ha en ren og pen hovedstad. Vil du redde kloden, ta med deg søppelen du medbringte til hovedstaden. Plukk opp etter deg !!!

https://www.facebook.com/mittgronneoslo/ 


 

Dette var dagens utblåsning fra min side 🙂

Stå på unger, dere er viktige i samarbeide om klimaendringer !!!!

Kommenter gjerne bloggen 😉


klem Linda 💋

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s