Mandag morgen og ny uke står for dør 😉

Våknet først klokka 5 og tokk meg en røyk og en kopp Kaffe,men fant ut at jeg skulle slappe av i en time til. Henning føler seg ikke bra å blir hjemme fra jobb i dag, så vi går opp og legger oss i skje. Ingenting skjer, kun nærhet og vi sovner begge to .Vi ligger alltid slik om kvelden, Så denne dagen er kanskje spesiell for noen ,men for oss er det som vi pleier (å sove). Er det flere som ikke forbinder denne formen for sovestilling ,absulutt med Sex stilling ?   Ligge skje er jo varme og nærhet når man skal sove tenker jeg , føle trygghet  inntil den du elsker ❤

Skje dagen

https://www.lillefrekke.no/


Jeg sto opp igjen 06:15 😉 , Henning sover ennu 🙂 Jeg begynner å vekke min sønn Marius kl: 06:30 ,men han står ikke opp før kl: 07:10.  

Da var det begynt å bli lyst og klart ute. Ser ut som det blir en fin dag tenkte jeg når jeg sto på trappa i morgenkåpa med kaffen. Stille og rolig ute og bare fuglene som lager god lyder (Kvittrer).

Klokka har nå blitt 8:15 og sola har brytet igjennom  ENDELIG

Deilig å se Sol og ingen nye snøflak i sikte 😉  Det kommer til å smelte bra i dag 🙂


Morgen klem fra Linda 💋

En kommentar om “Mandag morgen og ny uke står for dør 😉

  1. Høres ut som en perfekt start på dagen. Og nei, å ligge i skje er for meg nærhet, og ikke sexstilling 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s