Det er dypt tragisk at voksne trakasserer barns engasjement for sin egen fremtid

Så sant‼️ Enig i det på denne bloggen og derfor Reblogger jeg den .
Vi burde være stolte av våre barn som viser interesse for sin egen fremtid og sine barn igjen ❤️ (Våre barnebarn)❤️
Dere som latterlig gjør barna burde skamme dere. Vi alle burde støttet oppunder våre barns engasjement og deres streik. Stå på unger, dere viser dere bryr dere. ❤️

Alle har rett til å si sine meninger og vi voksne burde høre mere på hva dere har å si. Dere tar opp klimaet og det gjør de voksne også iblant annet på konferanser osv , så hvorfor skal ikke alle aldre få si sin mening ? og gjøre en innsats for det man tror på? . Dere barn som streiker, dere har all rett til å gjøre det, slik voksne gjør noen ganger ved F.eks Lønnsforhandlinger osv. Dere gjør det for noe som faktisk er ennu bedre og har med hele kloden å gjøre (Dyr,mennesker,Planter og årstider osv.) .

STÅ PÅ !!!  VI ER FLERE VOKSNE SOM STØTTER DERE 😉


klem Linda ❤️

 

TRUDE HELÉN HOLE

Ærlig talt alle dere som absolutt må latterliggjøre og trakassere barns engasjement i egen fremtid. SKAM DERE!! Det BRA at folk, uavhengig av alder og organisasjoner engasjerer seg i miljøet. Barnas streik har satt fokus på noe enkelte voksne ikke har forstått alvoret i, og så skal dere stupide voksne diskutere fravær, transport til og fra streiken og konspirere om «hvem» som står bak? Hva med å holde seg til det barna her setter fokus på – nemlig klimaet?

lion-3012515__480

DETTE HANDLER OM BARNAS FREMTID!!

Det som virkelig er urovekkende i denne saken – er at alle dere GAMLE inkludert meg, som har bidratt til så mye dritt, ødeleggelser, utryddelser, krig, fordervelse og forurensing i denne verden – på død og liv må rakke ned på barn som viser et POSITIVT ENGASJEMENT FOR SIN EGEN FREMTID – og det er nettopp det dette handler om!!

Barnas fremtid!

På tide å få…

Vis opprinnelig innlegg 121 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s