Fredag kveld og Lørdag morgen 😉

Det har nå blitt fredag kveld  😃

Denny har vært på besøk her hos oss  og vi spist Taco 😉 Henning og han satt å koste seg med noen øl. Er så glad i Renate, Komis og Denny ❤️❤️❤️

Månen står høyt på himmelen i kveld og jeg koser meg på terassen med et glass rødvin🍷

🌜 Det er så deilig å stille ute 🌛

🥞 mmmmmm🤗🥰

Mannen min Henning overrasket med Vafler, Smør, Syltetøy og Rømme 😉 nå på slutten av kvelden ❤

Ha en god natt 😴🌙💫

Klem Linda 💋🌚


Lørdag morgen 🌝

Jeg våknet først en gang, men sovnet igjen, så nå klokka ble 9 sto jeg opp.For da var det lyst og klarte ikke ligge lenger. Gikk ned som jeg pleier og satte på kaffe og skvatt litt da jeg satte meg ned i sofaen. For utenfor stuevinduet sto rådyret å så rett på meg , vi fikk øyekontakt og det løp av gårde 🙂 Jeg rakk selvfølgelig ikke å få et bilde av det 😦 . Max så den heldigvis ikke for da hadde han vekket resten av huset. Klokka er nå 12:45 og de andre har fortsatt ikke stått opp. Jeg skjønner ikke at de klarer å sove så lenge. Skulle ønske noen ganger jeg klarte å ligge til 11 i allefall, men så fort lyset treffer meg er jeg våken. Er det ikke lyset så er det en innstilt klokke i meg som vekker meg. Har ingen mulighet å sove når det er lyst ute.

❤️ Max min Rottweiler ❤️
https://www.facebook.com/rosesiden/

Kommer tilbake litt sener i dag 😉 Klem fra Linda

2 kommentarer om “Fredag kveld og Lørdag morgen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s