Fredag ettermiddag 😉

Nå er det kommet mere snø og vinteren skal vare hele helgen 😨😳, men det possitivet er jo at metrologene varsler vår til neste uke 🤗😍 .

Håper det stemmer 🌱 Vil ikke ha mere snø, er redd for å gli på isen/snøen❄️ .

For når jeg lå i senga i går kveld, skjedde det igjen. Kne gikk ut av ledd og mann min gikk rundt senga og hjalp meg å få det på plass igjen. Det er sykt vondt og smertefult der og da og noen timer etterpå. 😭😱😳💊

Det er nok at jeg får en feil bevegelse ved å snu meg, så skjer det. Det er p.g.a. cycte som ligger ved kne knokkelen og avrevet Korsbånd. Har gått sånn lenge nå, for først tokk det et år før de viste on Cycta var god eller ond artet. De kunne ikke ta biopcid for måten den cycten ligger på, så måtte ta bilder 📸 for å se om den forandret seg på noen måte.Så kom jeg på sykehuset til kirurgen og da fortalte han meg at Korsbåndet av avrevet, så han betvilte ikke at kne gikk ut av ledd .

Så nå vil jeg ha vår og slippe å være redd for å skli for da ligger jeg der. Det har skjedd før på vei til jobb. Ikke nok med det jeg ble operert i høyre hånd for Canalis Carpi (Karpaltunnelsyndrom) i september 2018. Det ble ikke en vellykket operasjon og må nå muligens åpne igjen på nytt. Jeg vet også at jeg må operere venster hånd for det samme når de er ferdig med Høyre hånd, men det kan jo ta tid. For jeg har fått beskjed om enten blir jeg bedre med ny operasjon eller så blir jeg verre. Den sjangsen må jeg ta, for jeg kan ikke gå slik jeg er nå.

Hva er Canalis Carpi (Karpaltunnelsyndrom) ?

Karpaltunnellen er en smal åpning mellom knoklene inne i håndleddet. Ved Canalis Carpi syndrom har det blitt trangt under et leddbånd i håndroten. Nerven og sener til fingrene kommer i klem, noe som gir smerter og nedsatt følelse ut i fingrene, samt nedsatt kraft i hånden.

Tegningen viser de har kuttet over det de kaller «broen» og blokkerer ut nervekanalene nervene ligger i . Var slik info brev jeg fikk med meg hjem fra Operasjonen, jeg er ikke noe helsepersonell så jeg gjenskrev det rett fra hefte jeg fikk. Så dere fikk vite hva det er riktig forklart.

Jeg klarer ikke jobbe slik jeg er nå og går sykemeldt. Har fått time på sykehuset igjen den 4/4-19. Så spent på hva de kommer frem til da 🤔

Regner det blir en del operasjoner fremover altså, men må ha motet og humøret oppe fordet 😉

Nok om dette He He !!!

Nå er klokka blitt 18:49 og kvelden har nettopp begynt.


klem Linda 💋

img_1719

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s