♔ Fredag og helgen er jagge her igjen ;-) ♔

Denne uka har gått kjempe fort. Det er skjedd så mye 🙂 .

Er smigret over alle kommentarer og henvendelser fra ukjente og kjente mennesker som har fått en tankevekker/blitt følelsesmessig truffet av mitt innlegg » Historien fra jeg ble mobbet på barneskolen (Grefsen Skole) » . Tusen takk alle sammen ❤ og en ekstra takk til han mobberen som allerede hadde sagt unnskyld fra før og nå sendte et ny melding til meg. Som lyder slik:

Hei Linda! Jeg har ingen problem med å si unnskyld for dette nok en gang, og jeg kan bare håpe at du tror meg når jeg sier det. Synes det er bra at du står opp og forteller om hva du opplevde – for å bidra til at det ikke skjer med andre. Ingen barn skal trenge å føle seg utrygge og oppleve mobbing, og det er ting jeg i alle fall er opptatt av både med egne barn og barn/ungdom jeg har ansvar for i idrett o.l. .
Jeg synes uansett du er tøff som står frem og forteller din historie nå, og jeg håper at det kan være med på å forebygge mobbing. Og jeg er glad for å høre at du har det fint nå.

Noe av dette skrev jeg på melding til han og noe har jeg kun skrivd her og håper han vil lese dette 😉 . Jeg sender link til han om innlegget 😉


Takk igjen ❤ ja, jeg tror deg 😉 Og kjempefint du er med på å forebygge mobbing. Jeg har ingen problem med å tilgi dere som ber om «unnskyld» og angrer på sine handlinger de gjorde den tiden og det har jeg gjort med deg av den grunn du personlig sa «unnskyld» til meg.
Jeg setter utrolig stor pris på din melding og at du atter en gang har bedt om

Unnskyld, det beviser at du er blitt en real mann i dag. Jeg ønsker deg all lykke vidre i livet. Klem fra Linda ❤

Jeg håper bare de andre som var med på disse handlingene, tenker over sine handlinger på den tiden og hindrer at sine barn å gjøre den samme feilen.
Hadde vært hyggelig om de som angrer i voksen alder , kontakter meg personlig og sier «unnskyld» . Jeg kan ikke tilgi de andre , før de har selv har bedt om unnskyld. For jeg vet jo ikke om de angrer på sine handlinger fra den tiden osv.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s