En klar fin morgen <3 :-)

Våknet i dag til en klar fin morgen ❤ Det snør ikke JIPPI ❤

Nå får det være nokk snø som har kommet.

Jeg gleder meg til våren og bar bakke, Sol , fuglene kvittrer og ser det spirer og gror ❤

Sitte i solveggen med en deilig kopp kaffe   .

Husker dere jeg fikk uventet pakke i posten i går? 

Det kom plutselig en sms melding inn på tlf i går, «Har du fått pakke i posten? »  Hun har ikke Fb og tror nok ikke hun hadde lest bloggen min ennu da 😉 Det var Renate som hadde bestilt en gave til meg, som en takk for hjelpen når Kompis var syk.img_1504img_1699

Tusen takk Renate ❤

Jeg er utrolig glad i deg og setter stor pris på vårt vennskap og med resten av gjengen din da 😉 Love you girl ❤ Klem fra Linda ❤

Linda min navnsøster fra barndommen ❤ og min sjelevenn:

Jeg hadde også en utrolig deilig og hærlig samtale med min sjelevenn Linda i går kveld om mobbing innlegget mitt og barndoms tiden på Grefsen i Oslo. Vi var alvorige,latter kom det og prøvde å finne igjen gjenglemte minner sammen. Tusen takk snuppa for samtalen og kommentaren på innlegget jeg hadde ❤ Du er den eneste som har vært der fra jeg var 7-8 år og vårt vennskap er uerstattelig ❤ Jeg setter UTROLIG stor pris på deg og er utrolig glad i deg ❤

Vi har opplevd opp og nedturer. Glede og Sorger. Delt alt i våre samtaler og du er den eneste som vet alt om meg, fra den minste detalj. Vi kan alltid prate sammen om alt uten å dømme hverandre og det er så deilig ❤ Vi gir hverandre råd og synspungter, men støtter hverandre uansett hva Resultatet blir . ❤ Love you girl ❤ Klem Linda ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s